Zanglabo of Koorzang

Voor elke leeftijd wat wils

Zanglabo voor kinderen

In het Zanglabo maken kinderen (vanaf 8 jaar) kennis met verschillende muziekgenres en wordt er zowel één- als meerstemmig gezongen. Ook anderstalige muziek komt aan bod. Bovendien krijgen kinderen ook reeds de nodige zangtips. Maar let op... dit is geen echte zangles. De klemtoon ligt op het 'samen zingen'. 

Leerlingen die zich enkel aansluiten bij het Zanglabo zijn niet verplicht AMV of andere opleidingen te volgen. Het Zanglabo kan ook bovenop de lessen AMV (notenleer & samenspel) gevolgd worden. Of vanaf Labo 4 als alternatief voor het LabEnsemble. 
 
Wil je graag eens uitproberen of dit iets is voor jou? Kom dan zeker naar de proefles op zaterdag 30 september van 14u30 tot 15u30 (campus Zelzate)

Koorzang voor 15+ én volwassenen

Ben je 15+ of ouder en hou je van zingen in groep? Klinken termen zoals meerstemmigheid, blending, koorademhaling, samenhorigheid,... je als muziek in de oren? Wil je je laten meevoeren door de vibe tijdens het zingen, wil je je emoties leggen in een song,...? Kom dan koorzingen op dinsdagavond van 19u30 tot 21u00 te Wondelgem. 

De opleiding koorzang kan gevolgd worden zonder andere verplichte vakken. 

Gratis proefles op dinsdag 19 september van 19u30 tot 21u00. Iedereen welkom!