Zanglabo-koorzang

Voor elke leeftijd wat wils

Bij Ars Musica kun je terecht voor professionele zanglessen die je stem naar een hoger niveau tillen. Onze muziekschool staat bekend om zijn persoonlijke benadering en ervaren docenten, die gepassioneerd zijn over het overbrengen van hun kennis op zanggebied. Of je nu je techniek wilt verbeteren, meer controle over je stem wilt krijgen of simpelweg van zingen houdt, onze zanglessen bieden voor ieder wat wils. We richten ons op diverse muziekstijlen en passen de lessen aan op jouw unieke stem en doelen.

‘Zanglabo’ biedt zanglessen voor kinderen

In het ‘Zanglabo’ maken kinderen (vanaf 8 jaar) kennis met verschillende muziekgenres en wordt er zowel één- als meerstemmig gezongen. Ook anderstalige muziek komt aan bod. Bovendien krijgen kinderen ook reeds de nodige zangtips. Maar let op... dit is geen echte zangles. De klemtoon ligt op het 'samen zingen'. Leerlingen die zich enkel aansluiten bij het ‘Zanglabo’ zijn niet verplicht AMV of andere opleidingen te volgen. Het ‘Zanglabo’ kan ook bovenop de lessen AMV (notenleer & samenspel) gevolgd worden. Of vanaf ‘Labo 4’ als alternatief voor het ‘LabEnsemble’. Wil je graag eens uitproberen of dit iets is voor jou? Vraag dan zeker naar een proefles!

‘Koorzang’ voor 15+ én volwassenen

Ben je 15+ of ouder en hou je van zingen in groep? Klinken termen zoals meerstemmigheid, blending, koorademhaling en samenhorigheid je als muziek in de oren? Wil je je laten meevoeren door de vibe tijdens het zingen of wil je je emoties leggen in een song? Kom dan koorzingen op dinsdagavond van 19u30 tot 21u00 te Wondelgem. Deze muziekles is perfect voor iedereen die zich vooral wil amuseren met muziek.

Volg een proefles

De opleiding koorzang kan gevolgd worden zonder andere verplichte vakken. Als je dus niet langer alleen in de douche wilt zingen, maar je stem echt wilt leren gebruiken, dan ben je meer dan welkom tijdens onze zanglessen. In onze muziekschool ontvangen we je met open armen en leren we je alle kneepjes van het vak. Schrijf je in voor één van deze opleidingen via ons formulier of door een e-mail te sturen naar info [at] muziekschoolarsmusica.be.