Muziekstudio

Adu-o 14+ & volwassenen

Adu-o traject

Start je als (jong)volwassene) met muzieklessen? Dan biedt Ars Musica een aangepast traject. Een tweejarige cursus van 1 uur per week waarin de meest essentiële begrippen uit de muziektheorie worden belicht. Notenlezen en ritmeren staan centraal met aanvullend hier en daar de nodige theorie. Een basisopleiding zodat je zelfstandig een partij kan lezen en analyseren en ermee aan de slag kan. 

Uiteraard kan je aanvullend op deze cursus ook individuele instrumentles volgen. 

Verkies je een aanpak volledig op maat? Dan kan je kiezen voor het Individuele traject... Hieronder geven we graag wat meer info.

Een individueel traject op maat

Eén maal per week naar de les? Je instrumentles gecombineerd met AMV? Voor volwassenen met weinig tijd bieden we de mogelijkheid om een volledig individueel traject te volgen.

Tijdens deze individuele lessen wordt een basis 'notenleer' onder de loep genomen. Meestal kan deze theoretische les aansluitend op de instrumentles zodat je maar één keer per week een uurtje les hebt. Een traject op maat dus! 

 

Basiskennis reeds verworven? 

Heb je al een basiskennis AMV? Dan kan je enkel instrumentles volgen en dit zonder andere verplichte vakken. Ontdek ons aanbod 'instrumentlessen'.