Muziekschool Oost-Vlaanderen

Vanaf 4 jaar

Ervaringsgericht leren

Diverse muziekgenres

Onze muziekschool, Ars Musica, met vestigingen over heel Oost-Vlaanderen biedt een thuis voor muziekliefhebbers in Zelzate, Gent, en Assenede. Als je op zoek bent naar een plek waar muziek centraal staat en waar je je muzikale vaardigheden kunt ontwikkelen, dan is onze muziekschool de ideale omgeving voor jou. We bieden een breed scala aan mogelijkheden om te leren, te groeien en te excelleren in muziek, ongeacht je leeftijd of ervaringsniveau.

Ben je opzoek naar een muziekschool in Oost-Vlaanderen?

Schrijf je in voor onze muziekschool

Lessen die je kunt volgen bij onze muziekschool

In onze muziekschool kun je deelnemen aan diverse muzieklessen. Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, wij hebben de perfecte les voor jou. Naast muzieklessen bieden we ook:

Deze lessen zijn ontworpen om je technische vaardigheden en artistieke expressie te verbeteren. Onze programma's zijn geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Maar ook volwassenen van alle leeftijden komen hier aan hun trekken. Hierdoor willen we iedereen de kans geven om zijn of haar muzikale talenten te ontdekken en te ontwikkelen.

Schrijf je in voor één van onze lessen

Voel je de muziek al kriebelen? Schrijf je in voor een van onze lessen. Bij onze school vol muziek, vind je altijd een cursus die bij je past, of je nu interesse hebt in klassieke muziek, pop, jazz, of iets heel anders. Wacht niet langer en begin vandaag nog aan jouw muzikale reis bij een muziekschool die erop gericht is om elke student te helpen excelleren en zijn of haar passie voor muziek te verdiepen. Bekijk alle lessen van onze muziekschool start je muzikale reis!