Ars MusicaFé

Wat dacht je van een avondje gezellig samenzijn? Genieten van een toffe babbel met vrienden of familie bij een frisse pint, een colaatje of een lekker glas wijn. En ondertussen laat je je ontroeren door heerlijke live muziek. Meer nog... live muziek door Ars Musica-leerkrachten, leerlingen en externe muzikanten.  

De toegang is gratis, de dranken worden koel en aan democratische prijzen geserveerd. De muzikale hoogtepunten zijn keer op keer een streling zijn voor het oor! Dat is waar ons maandelijks Ars MusicaFé voor staat.  

Het Ars MusiCafé van 28 mei staat in het teken van klassieke, lichte muziek en filmuziek. Tijdens het laatste Ars MusiCafé van dit schooljaar op 25 juni gaan we de poptoer op en maken we het podium vrij voor (soft)rock.

De toegang is zoals altijd gratis. Dus spring maar binnen wanneer en hoelang je zelf wil. Iedereen die een streepje live muziek wel weet te appreciëren is meer dan welkom! Je hoeft zelfs geen lid te zijn van Ars Musica. Place to be: Spiegelzaal - afdeling Ars Musica Wondelgem - Industrieweg 10/12 - deuren gaan open vanaf 19u30. 

See you!